De wensbus adv

Provincie Limburg heeft de pilot Wensbus verlengd tot december 2016. Wij, de werkgroep namens de Dorpsraad Ven-Zelderheide en DAG Ottersum, zijn best trots op het behaalde resultaat. Wij willen onze gebruikers en onze vrijwilligers hierbij bedanken voor hun vertrouwen en inzet in dit vrijwilligersproject. Meer dan 400 passagiers hebben gedurende het eerste halfjaar gebruik gemaakt van onze dienst. Wij hebben veel ritten gedaan naar huisartsen, ziekenhuis Beugen, busstation, fysiotherapeut en om te winkelen in Gennep. Verder hebben wij met veel plezier enkele ritten buiten ons gebied gedaan voor organisaties zoals KBO en Zijactief.

Bijzondere dank en waardering hebben wij voor de vrijwilligers. Zij hebben uiteindelijk meer dan 1000 uur paraat  gestaan om u te kunnen vervoeren.

DSC 4956

Wij willen met hetzelfde enthousiasme verdergaan met het project  “WENSBUS”, daarom hierbij nogmaals de spelregels Wensbus Ottersum – Ven Zelderheide:

Wij rijden van maandag t/m vrijdag, van 8.00 tot 18.00  uur. Tussen 10.00 en 12.00 uur zijn wij altijd bereikbaar op telefoonnummer  06-14706405  of via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ritten graag één dag vooraf bestellen. U kunt altijd meerdere afspraken maken voor een langere termijn.

De chauffeur haalt u aan huis op  en brengt u naar elk adres in de gemeente Gennep. Verder brengen wij u ook, indien gewenst, naar het Maasziekenhuis in Beugen of Madeleine in Boxmeer. Uiteraard halen wij u ook weer bij dit adres op en brengen u naar huis. Het is mogelijk dat wij ritten combineren met andere passagiers.

De kosten zijn voor ritten in de gemeente Gennep  € 1,50 en voor ritten naar Beugen of Boxmeer € 2,50 per rit / per persoon.

De Wensbus is er voor iedereen, zowel jong als oud.  Ons doel is het leefbaar houden van de kleine kernen of wijken door het bieden van maatvervoer. Wij willen iedereen de mogelijkheid bieden om te reizen naar alle adressen binnen de gemeente Gennep en indien gewenst te zorgen voor aansluitingen op bestaand Openbaar Vervoer, zoals de lijndiensten naar Nijmegen en Boxmeer.

Vragen over andere reistijden of andere plaatsen horen wij graag en willen wij per geval beoordelen of dit past en uitvoerbaar is in onze opzet. Wij willen samen met Provincie / Gemeente en u, de bewoners,  zoeken naar behoeften en oplossingen in het personenvervoer binnen een beperkt gebied.

Telefoonnummer Wensbus       : 06-14706405

Mailadres                              :  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


DSC 4961

Werkgroep : Leefbaar-Vervoer (in samenwerking met Werkgroep Wensbus Ottersum –Ven Zelderheide)