Home2 

 

Een levend dorp is nooit af. De vele initiatieven, verenigingen en evenementen in ons dorp is het bewijs. Het dorp Ottersum heeft, met en dankzij haar inwoners, al veel ambities waargemaakt. 

Zonder volledig te kunnen zijn; denk maar eens aan de ontwikkelingen op het Raadhuisplein met renovaties van de Huisartsenpraktijk, Logement de Reiziger, Koos & Co’s, de Pastorie, Sport- en Speelstraat De Brink, kindervierdaagse, ossenbraadfeest, cultuurpodium Roepaen etc. etc.  Projecten die vooral door betrokkenheid en inzet van inwoners van Ottersum tot stand zijn gekomen en van grote betekenis zijn voor de ontwikkeling van het dorp. Wekelijks zijn zo vele dorpsgenoten als vrijwilliger actief in één van onze verenigingen.

Om in te kunnen spelen op de toekomst is het goed dat we als inwoners de ambities van Ottersum in beeld brengen. Het gaat niet om plannen van beleidsmakers of bestuurders, maar juist om úw ambitie. Onze ambities maken het verschil.   

Een team van 15 Ottersummers is aan de slag gegaan om samen met de dorpsbewoners een dorpsambitieplan samen te stellen.

Wat is het resultaat?

Een Dorps Ambitieboek met 180 ambities. Deze ambities zijn vervolgens geordend in de categoriën Lekker Leuk Leefbaar en Levendig. Eind 2012 zijn 4 werkgroepen aan de slag gegaan met deze ambities en hebben deze vertaald in een uitvoeringsprogramma. Op deze website informeren we u over de samenstelling van de werkgroepen. De projecten waar ze mee bezig zijn en welke plannen er nog liggen.

Indien u vragen aan het bestuur heeft, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van 'Bestuur'